arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Maasduinen Toerrit

Dit jaar organiseert Kiwanis Maasduinen voor de tweede keer een gezellige toerrit! Ben je in het bezit van een klassieker, oldtimer, exoot, cabrio of youngtimer? Schrijf je dan snel in voor deze exclusieve toerrit door de prachtige Maasduinen.

Kiwanis Maasduinen Toerrit

Dit jaar organiseert Kiwanis Maasduinen voor de tweede keer deze gezellige toerrit! Ben je in het bezit van een klassieker, oldtimer, exoot, cabrio of youngtimer? Schrijf je dan snel in voor deze exclusieve toerrit door de prachtige Maasduinen.

Informatie

De Maasduinen Toerrit start op 15 mei 2022 met een inloop vanaf 10:00 bij Restaurant ‘De Fabriek’ aan De Grens 3 te Heijen. We beginnen de dag met koffie/thee en heerlijk gebak. Daarna wordt vanaf 11:00 een prachtige route door de mooi Maasduinen gereden. Tijdens de rit wordt tevens voor voldoende versnapering gezorgd en genieten we van een heerlijke asperge-drive.

De opbrengst van deze Toerrit komt geheel ten goede aan kind-gerelateerde goede doelen. Kiwanis Maasduinen is een enthousiaste en actieve serviceclub in Noord-Limburg waarin mensen met de meest uiteenlopende beroepen elkaar ontmoeten. Kiwanisclubs over de gehele wereld organiseren activiteiten waarvan de opbrengst ten goede komt aan goede doelen waarbij het kind centraal staat.

Schrijf je hieronder snel in voor deze super gezellige dag! Meer informatie volgt binnenkort!

car-3046424_1280

Direct inschrijven!

Schrijf je nu direct in voor de Maasduinen Toerrit! Inschrijven geschiedt per equipe van maximaal 2 personen. De prijs per equipe bedraagt 200 Euro. Vanaf de derde persoon geldt een tarief van 75 Euro per persoon.
  • Geef het aantal equipes op. Per equipe geldt een maximaal aantal van 2 deelnemers.
  • Meer dan 2 deelnemers per equipe? Geef hier dan het totaal aantal extra deelnemers op.
  • € 0,00
ford-2705402_1280