arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Maasduinen Toerrit

Dit jaar organiseert Kiwanis Maasduinen voor de derde keer deze gezellige toerrit! Ben je in het bezit van een klassieker, oldtimer, exoot, cabrio of youngtimer? Schrijf je dan snel in voor deze exclusieve toerrit door de prachtige Maasduinen en omgeving.

Kiwanis Maasduinen Toerrit

In 2024 organiseert Kiwanis Maasduinen voor de 4e keer deze gezellige toerrit! We informeren u alvast over de datum en startlocatie; op zondag 26 mei 2024 starten wij bij vanuit de karakteristieke monumentale locatie Villa Ruimzicht in Doetinchem. Van daaruit rijden we door de mooie landschappen naar een prachtige lunchlocatie. Aan het einde van de dag komen we uit in de Maasduinen om daar te genieten van een afsluitende BBQ.

Ben je in het bezit van een klassieker, oldtimer, exoot, cabrio of youngtimer? Schrijf je dan in voor deze exclusieve toerrit door de prachtige Maasduinen en omgeving

Informatie

De Kiwanis Maasduinen Toerrit start met een inloop vanaf 10:00 uur bij Villa Ruimzicht te Doetinchem. We beginnen de dag met koffie/thee en heerlijk gebak. Uiteraard ontvangt u per equipe het routeboek. Daarna wordt er vanaf 11:00 uur een prachtige route door diverse provincies gereden richting de Maasduinen. Tijdens de rit wordt tevens voor voldoende versnapering gezorgd en genieten we van een heerlijke lunch op een schitterende locatie.

De opbrengst van deze Toerrit komt geheel ten goede aan een kind gerelateerd goed doel.

Wij als Kiwanis Maasduinen dragen graag een steentje bij.

Schrijf je hieronder snel in voor deze super gezellige dag!

car-3046424_1280

Direct inschrijven!

Schrijf je nu direct in voor de Maasduinen Toerrit! Inschrijven geschiedt per equipe van maximaal 2 personen. De prijs per equipe bedraagt 225 Euro. Vanaf de derde persoon geldt een tarief van 75 Euro per persoon.

  • Geef het aantal equipes op. Per equipe geldt een maximaal aantal van 2 deelnemers.
  • Meer dan 2 deelnemers per equipe? Geef hier dan het totaal aantal extra deelnemers op.
  • € 0,00
ford-2705402_1280

Foto's Maasduinen Toerrit 2023