arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Maasduinen Toerrit

Kiwanis Maasduinen Toerrit

Op 26 mei heeft Kiwanis Maasduinen voor de derde keer een toerrit georganiseerd! Zo’n 30 liefhebbers van klassiekers, oldtimers, exoten, cabrio en youngtimes waren weer van de partij. Vanuit de karakteristieke monumentale locatie Villa Ruimzicht in Doetinchem zijn we vertrokken. Van daaruit rijden we door de mooie landschappen naar een prachtige lunchlocatie in Duitsland. Aan het einde van waren we terug in de Maasduinen waar we bij Old-Inn genoten hebben van een heerlijke BBQ.

Wat we niet mogen vergeten. Kiwanis Maasduinen is een service club die zich inzet voor belangrijke maatschappelijk thema’s en dan met name voor kinderen. We willen ons gasten bedanken voor hun bijdrage, zoadat we dit keer een bijdrage hebben kunnen leveren aan het Maasziekenhuis Boxmeer. Kinderarts Roel Dekkers heeft een cheque van 3.500 Euro in ontvangst mogen nemen, voor de vernieuwing van de speelhoek van de polikliniek kindergeneeskunde. We dragen graag ons steentje bij.

De foto’s van deze mooie dag, willen we jullie niet onthouden.

Informatie

De Kiwanis Maasduinen Toerrit start met een inloop vanaf 10:00 uur bij Villa Ruimzicht te Doetinchem. We beginnen de dag met koffie/thee en heerlijk gebak. Uiteraard ontvangt u per equipe het routeboek. Daarna wordt er vanaf 11:00 uur een prachtige route door diverse provincies gereden richting de Maasduinen. Tijdens de rit wordt tevens voor voldoende versnapering gezorgd en genieten we van een heerlijke lunch op een schitterende locatie.

De opbrengst van deze Toerrit komt geheel ten goede aan een kind gerelateerd goed doel.

Wij als Kiwanis Maasduinen dragen graag een steentje bij.

Schrijf je hieronder snel in voor deze super gezellige dag!

car-3046424_1280

Direct inschrijven!

Schrijf je nu direct in voor de Maasduinen Toerrit! Inschrijven geschiedt per equipe van maximaal 2 personen. De prijs per equipe bedraagt 225 Euro. Vanaf de derde persoon geldt een tarief van 75 Euro per persoon.

  • Geef het aantal equipes op. Per equipe geldt een maximaal aantal van 2 deelnemers.
  • Meer dan 2 deelnemers per equipe? Geef hier dan het totaal aantal extra deelnemers op.
  • € 0,00
ford-2705402_1280

Foto's Maasduinen Toerrit 2023