arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Maasduinen Toerrit

Dit jaar organiseert Kiwanis Maasduinen voor de tweede keer een gezellige toerrit! Ben je in het bezit van een klassieker, oldtimer, exoot, cabrio of youngtimer? Schrijf je dan snel in voor deze exclusieve toerrit door de prachtige Maasduinen.

Kiwanis Maasduinen Toerrit

Dit jaar organiseert Kiwanis Maasduinen voor de tweede keer deze gezellige toerrit! Ben je in het bezit van een klassieker, oldtimer, exoot, cabrio of youngtimer? Schrijf je dan snel in voor deze exclusieve toerrit door de prachtige Maasduinen.

Informatie

De Maasduinen Toerrit start op 2 mei 2021 met een inloop vanaf 10:00 bij Restaurant ‘De Fabriek’ aan De Grens 3 te Heijen. We beginnen de dag met koffie/thee en heerlijk gebak. Daarna wordt vanaf 11:00 een prachtige route door de mooi Maasduinen gereden. Tijdens de rit wordt tevens voor voldoende versnapering gezorgd. Op het eindpunt genieten we van een overheerlijke barbecue op een exclusieve eindbestemming.

De opbrengst van deze Toerrit komt geheel ten goede aan de Vincentius Vereniging Gemeente Bergen. Deze vereniging werkt aan de bevordering van het welzijn van kinderen van financieel behoeftige gezinnen in de Gemeente Bergen waarin overheid of andere instanties niet voorzien. Ongeacht oorzaak, achtergrond of geloof.

Schrijf je hieronder snel in voor deze super gezellige dag! Meer informatie volgt binnenkort!

car-3046424_1280

Direct inschrijven!

Schrijf je nu direct in voor de Toerrit Maasduinen 2020! Inschrijven geschiedt per equipe van maximaal 2 personen. De prijs per equipe bedraagt 200 Euro. Vanaf de derde persoon geldt een tarief van 75 Euro per persoon.
  • LET OP: Vanwege de COVID-19 situatie gaat de toerrit op 17 mei 2020 helaas niet door. De volgende toerrit vindt plaats op 2 mei 2021.
  • Geef het aantal equipes op. Per equipe geldt een maximaal aantal van 2 deelnemers.
  • Meer dan 2 deelnemers per equipe? Geef hier dan het totaal aantal extra deelnemers op.
  • 0,00 €
ford-2705402_1280